Pages

Subscribe:

19 Ağustos 2013

EuroBasket2013'te hangi Fenerbahçe Ülker oyuncuları sahada yer alacak

Eurobasket'te bu sene Türkiye'den bir çok tanıdık oyuncu yer alacak. Fenerbahçe Ülker'deki ise hemen hemen tüm kadroyu bu turnuvada izleme şansı bulacağız. 

Feberbahçe Ülker'de şimdiye kadar 6 yabancının olacağı kesinleşmiş durumda. Muhtemelen sezona 7 yabancı ile başlanacak ancak son yabancı henüz kesinleşmedi. Yabancılara bakalım;

YABANCI OYUNCULAR

Bo McCalebb aslen Amerika vatandaşı olsa da EuroBasket 2011'de peri masalına imza atan Makedon milli takımında devşirme oyuncu olarak görev almış ve takımın yarı final oynamasında en büyük pay sahibiydi. Bu turnuvada da Makedon milli takımının formasını giyecek. 2011'deki Avrupa Şampiyonasında hem takımının en skorer oyuncusuydu hem de Tony Parker'dan sonra tüm turnuvada en çok skor üreten 2. oyuncu olmayı başarmıştı. 2011'de 21.4 sayı 3.1 reb ve 3.7 asist ortalamalarını tutturmuştu. Bu turnuvada da takımının en skorer oyuncusu ve yıldızı olacaktır. 

Luka Zoric & Bojan Bogdanovic Fenerbahçe'nin Hırvat oyuncularının her ikisi de milli takımının önemli oyuncularından. Hırvat milli takımı Bojan Bogdanovic ve Ante Tomic ikilisi üzerine kurulu bir takım. Luka Zoric hazırık maçında sakatlandığı için son 2 maçta dinlendirilse de Ante Tomic'in yedeği olarak oynayacak ve önemli dakikalar alacaktır. Bojan Bogdanovic ise takımının 1 numaralı skor opsiyonu olacaktır. Bojan Bogdanovic 2 sezon önce 22 yaşındayken kötü bir performans ortaya koyan Hırvat milli takımının en çok sahada kalan oyuncusu olmuş Ante Tomic'ten sonra da en skorer 2. oyuncusu olmuştu. Tabi son 2 sezondur oyununun olgunlaştığı da ortada. Son hazırlık maçlarında üstüste 17 sayı bulması da takımı için ne denli önemli bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Bu turnuvada takımının sayı yükünü çekeceğinden eminim. 2011'de 12.8 sayı 3.8 reb ve .8 asist ortalamaları ile mücadele etmişti. Bu turnuvada tıpkı Bo McCalebb gibi 20 sayıya yakın bir ortalama tutturacağına inanıyorum. 

Luka Zoric ise Ante Tomic'i yedekleyeceğinden dolayı pek fazla süre alamayacaktır. Bir önceki turnuvada da az süre almış 15 dakikada 4.6 sayı 3.4 reb ve .6 assit ortalamaları tutturmuştu. Bu turnuvada öncelikli temennimiz hala net bir bilgiye ulaşamadığımız sakatlığının ciddi olmaması. Son 2 hazırlık maçında oynamadı. Umarım sakatlıksız turnuvayı tamamlar. Ante Tomic olmasa rahatlıkla ilk 5 başlayacak potansiyelde olduğunun da altını çizelim. Ante Tomic Nenad Krstic'le birlikte Avrupa'nın en etkili pivotları arasında gösteriliyor. 

Gasper Vidmar ev sahibi Slovenya Milli Takımının ilk 5 pivotu olarak sahaya çıkmasını bekliyorum. Hazırlık maçlarının hepsinde koç onu Mirza Begic'in önünde ilk 5 başlattı ve Vidmar da gösterdiği performansla göz doldurdu. Sürpriz yapmak isteyen takımda savunma sertliği anlamında önemli katkı verecektir. Sakatlığı nedeniyle 2011'deki turnuvada yer alamamıştı Vidmar bu sezona ise hızlı başladı. Gönderilme kararı alınmışken ülkesindeki ilk turnuvada MVP seçilmesi sonra da bu performansını devam ettirmesi koç Obradovic'in de dikkatini çekti ve takımda kalması kararlaştırıldı. Atletik ve hızlı oynayan Sloven milli takımında bir hücum opsiyonu olarak anılmasa da savunmadaki caydırıcılığı oldukça önemli. Takımın savunma liderliğini üstelenecektir. 

Nemenja Bjelica eksik gelen Sırbistan takımının güvendiği baş oyunculardan bir tanesi. Teodisic'in sakatlığı nedeniyle turnuvayı kaçırıp kaçırmayacağı henüz netleşmemişken hücumda yaratıcılık adına Sırbistan Bjelica'dan çok şey bekliyor. Krstic ile birlikte takımın en önemli silahlarından birisi hazırlık turnuvalarında ise inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Bu turnuvadaki rolü 2011'e göre çok daha farklı olacaktır. 2011'de 14 dakika sahada kalan oyuncu 3.7 sayı ve 2.8 reb ortalamalarını tutturmuşsa da bu turnuvada özellikle forvet pozisyonundaki eksiklerin etkisiyle takımının en çok sahada kalan oyuncularından birisi olacaktır. Takımda forvet rotasyonunda Velickovic, Erceg, Savanovic ve Macvan gibi oyuncuların olmaması kısa forvet de oynayan Bjelica'nın genellikle 4 numarada uzun forvet rotasyonunda değerlendirileceğinin göstergesi olabilir. 4 numarada da biraz fazla yıpranacağı düşünüldüğünde inişli çıkışlı bir grafik bekliyorum Bjelica'dan. Teodosic dönmezse hücum setlerinin tamamına yakını kendi üzerinden dönecektir. 

Linas Kleiza (bana göre) turnuvanın gizli favorisi olan Litvanya'nın lideri durumunda. 2 sezondur NBA'de sakatlıklarla uğraştıktan sonra turnuva öncesi hazırlık maçlarında form tutmaya başladı. Çok olmasa da biraz kiloları olduğu göze çarpıyor ancak turnuvaya hazır olacaktır. Son 2 hazırlık maçında takımının en skorer oyuncusu oldu. Litvanya hücumda çok çeşitli bir takım. Özellikle uzun rotasyonunda Kleiza - Motiejunas - Valenciunas 3lüsü aynı anda olduğunda hiçbir takımda olmayan bir hücum hattı yaratıyor. Kleiza için bu turnuva bir de mesaj turnuvası olacaktır ben Avrupa'ya dönüyorum mesajı. Takımının sayı anlamında lideri olacaktır ayrıca rebaund konusunda da ilk 2 de olacağını düşünüyorum. Bo ve Bojan için söylediğim gibi Linas'ın da 20'ye yakın bir ortalama tutturmasını bekliyorum. 

YERLİ OYUNCULAR

Milli takım kadrosu ilk açıklandığı zaman Fenerbahçe'den 5 oyuncu geniş kadroya dahil edilmişti. Yapılan 2 transfer ile toplam milli sayısı 7 oldu. Son durumlarına bakalım. 

Emir Preldzic EuroBasket2011'de takımın 6. adamı rolünü iyi benimsemişti. Zaten turnuvada kötü olan takımda Orhun Ene çok eleştirilmiş olsa da övgü alması konulardan bir tanesi Emir'i ve Enes'i çok doğru kullanması olmalıydı. Emir genellikle Hidayet'in yedeği olarak oyuna dahil olsa da daha az süre alarak (19.4 dakika) Hidayet'le (27 dakika) aynı sayı ortalaması ile turnuvayı tamamlamış ve takım lideri olmuştu. Emir 2011de 10.8 sayı, 3.4 reb ve 2.3 asist istatistiklerini tutturmuştu. Bu turnuvada ise rolü biraz değişecek. Tanjevic'in Emir'i oyun kurucu pozisyonunda da en azından point forward pozisyonunda uzun süre kullanmasını bekliyorum. Sonuç olarak sayı ortalamasında az düşüş asist ortalamasında ise az yükseliş bekliyorum. 

Ömer Onan Fenerbahçe Ülker'in kaptanı belki de son turnuvasında yer alacak. 2 sezondur çok sakatlık yaşadı. Savunmada o eski çabuk ayaları yok. Ancak takımın ihtiyacı olan atıcı görevini Ersan ile paylaşmak zorunda. Kendisinden alışık olmadığımız skorer bir kimlikte göreceğiz maç başına 3-4 3 sayılık kullanması sürpriz olmaz. 2011'de adaşı Ömer Aşık ile birlikte takımın defans lideriydi. Ayrıca 2011'deki turnuvada da maç başına 3.4 3 sayılık atış denemiş ve 1.6 isabet ortalaması tutturmuştu. Bu turnuvada da maç başına 25 dakika oynamasa da benzer bir dış atış oranı ve önceki turnuvadaki 9.1 sayı ortalamasına yakın bir sayı ortalaması bekliyorum. 

Oğuz Savaş Ömer Aşık ve Semih Erden gibi 2 eski takım arkadaşı varken kadroya girememesi de bir ihtimal. Kadroya girse bile Ömer ve Semih'in arkasında az süre alacaktır. Oyunun sıkıştığı anlarda hücum anlamında bir opsiyon olacaktır. 2011'de Oğuz 4.7 sayı ve 1.6 reb ortalamaları tutturmuştu. Bu turnuvada Semih Erden'in yerine rotasyonda Enes Kanter'in olduğunu da haırlatmakta fayda var. Oğuz süre alırsa ortalama 6-7 dakika civarı olacaktır. 

İzzet Türkyılmaz EuroBasket2011 kadrosuna alınınca pek çok camiadan tepki çekmişti. Oyun olarak kendisini biraz daha geliştirse de istatistik olarak ise pek gelişme gösteremedi. Fenebrahçe Ülker'in yeni transferinin kendini göstermesi adına önemli bir turnuva olabilir. Tanjevic'in kendisini 12 kişilik kadroya alıp almayacağı da kesin değil ancak Bogdan'ın 2.10'un üzerindeki her oyuncuya karşı olan özel sempatisi sayesinde İzzet'in forvet rotasyonunda kendisine yer bulma ihtimalini oluşturuyor. 2011'de toplamda 21 dakika sahada kalabilen İzzet 1.3 sayı ortalaması tutturmuştu. 

Barış Ermiş bu turnuvada Kerem Tunçeri'nin de olmadığı düşünüldüğünde takım rotasyonundaki yeri garanti. Ender Arlan'la oyun kurucu dakikalarını paylaşacaklardır. Performansına bağlı ilk 5 başlamasına bile ihtimal veriyorum. Oyun kurma anlamında üzerine çok iş düşüyor. İkili oyun oynamalı set temposunu iyi ayarlamalı. Onun performansının iyi olması milli takımın başarısını da doğrudan etkileyecektir çünkü kendisinden çok fazla beklentinin olmadığı bir oyuncu. Top kayıplarını minimize etmesi ve asist sayısını artırması şart. 

Melih Mahmutoğlu takımın bir diğer yeni transferi. U18 ve U20 milli takımlarında önemli süreler alsa da A takım seviyesinde çok fazla tecrübesi yok. Birkaç hazırlık maçında süre aldıktan sonra kadrodan çıkartıldı. Bu sene Fenerbahçe Ülker'de sergileyeceği performans kimbilir belki de Kaptan Ömer Onan'dan o kontejyanı ileride almasını sağlayabilir. 

İlkan Karaman Takım İtalya'da kamptayken şanssız bir sakatlık yaşadı ve ameliyat olmak zorunda kaldı. Sahalara dönüş süresinin 3 ay civarında olması bekleniyor. Kadrodan çıkartıldı. Kendisi bu turnuvaya renk katabilecek X-faktör olabilecek bir oyuncuydu. Acil şifalar dilerim.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Fenerbahçe Ülker (74) Köşeyazıları (70) nba (66) Fenerbahçe (62) Euroleague (55) TBL (50) Emir Preldzic (23) Anadolu Efes (20) Transfer (19) Bojan Bogdanovic (17) ACB (15) Avrupa (15) EuroBasket2011 (14) James Gist (14) Türkiye (14) Ömer Onan (14) Oğuz Savaş (12) Pınar Karşıyaka (12) Roko Ukic (12) lokavt (12) Diğer (10) Barcelona (9) Beşiktaş (9) CSKA Moskova (9) Türk Telekom (9) Bo McCalebb (8) Caja Laboral (8) Curtis Jerrells (8) Maccabi Tel Aviv (8) Olympiacos (8) Real Madrid (8) Andrei Kirilenko (7) Beşiktaş Milangaz (7) Eurochallenge (7) Gasper Vidmar (7) Hidayet Türkoğlu (7) LA Lakers (7) Mike Batiste (7) Montepaschi Siena (7) Panathinaikos (7) Euro 2011 (6) Fransa (6) Galatasaray Medical Park (6) Mirsad Türkcan (6) Neven Spahija (6) Romain Sato (6) Unicaja Malaga (6) Union Olimpija (6) Bennet Cantu (5) Can Maxim Mutaf (5) David Andersen (5) Engin Atsür (5) Ersan İlyasova (5) Gianluca Basile (5) Kaya Peker (5) Luka Zoric (5) Marcelinho Huertas (5) Mersin BŞB (5) New York Knicks (5) Shaquille O'neal (5) Sırbistan (5) TNT (5) Almanya (4) Antalya Büyükşehir Belediye (4) Bilbao Basket (4) Derron Williams (4) Dwight Howard (4) Jordan Farmar (4) Kevin Durant (4) Litvanya (4) Mehmet Okur (4) New Jersey Nets (4) Oklahoma City Thunder (4) Olin Edirne (4) Shaq (4) Shaqtin' A Fool (4) TOFAŞ (4) Thabo Sefolosha (4) Valencia (4) Vassilis Spanoulis (4) Yunanistan (4) Zalgiris Kaunas (4) İlkan Karaman (4) İspanya (4) A Milli Basketbol Takımı (3) A1 (3) Aliağa Petkim (3) Bandırma Banvit (3) Barış Ermiş (3) Belgacom Spirou (3) CBA (3) CP3 (3) D'or Fischer (3) Erdemir (3) Furkan Aldemir (3) Jeremy Pargo (3) KK Zagreb (3) Kobe Bryant (3) Maccabi Haifa (3) Marc Gasol (3) Miami Heat (3) Milos Teodosic (3) Minnesota Timberwolves (3) Mirza Teletovic (3) Nemenja Bjelica (3) New Orleans Hornets (3) Orhun Ene (3) Orlando Magic (3) Portland Trail Blazers (3) San Antonio Spurs (3) Serie A (3) Spor Toto World Cup 10 (3) TB2L (3) Tiago Splitter (3) Unics Kazan (3) Vlado Ilievski (3) 2013/14 (2) Alexey Shved (2) Allstar (2) Andrew Bynum (2) Antbirlik Antalya (2) BC Khimki (2) Berkay Candan (2) Birkan Batuk (2) Bornova Belediye (2) Brose Baskets (2) Chicago Bulls (2) Chris Paul (2) Dallas Mavericks (2) Damir Mulaomerovic (2) Dimitrios Diamantidis (2) Dirk Nowitzki (2) EA Milano (2) Elias Zouros (2) Emir Predzic (2) Enes Kanter (2) Erman Kunter (2) Etha Engomi (2) EuroBasket2013 (2) FIBA (2) Galatasaray (2) Georgios Printezis (2) Gerald Fitch Joel Freeland (2) Hacettepe Üniversitesi (2) Hakan Demir (2) Hakan Demirel (2) Henry Domercant (2) Houston Rockets (2) Hırvatistan (2) Ioannis Bourousis (2) Jaycee Carrol (2) Jovo Stanojevic (2) Kenan Sipahi (2) Kyle Hines (2) Lietuvos Rytas (2) Linas Kleiza (2) Manu Ginobili (2) Marcelus Kemp (2) Marcus Slaughter (2) Mire Chatman (2) Mustafa Abi (2) Nenad Krstic (2) Nicolas Batum (2) Omri Casspi (2) Partizan (2) Pau Gasol (2) Phoenix Suns (2) Rudy Fernandez (2) Rusya (2) SLUC Nancy (2) Sacremento Kings (2) Salary Cap (2) Sean May (2) Semih Erden (2) Serge Ibaka (2) Sinan Güler (2) Slovenya (2) Sofocles Schortsianitis (2) Soft Cap (2) Sonny Weems (2) TED Ankara Kolejliler (2) Terrence Kinsey (2) Theodoros Papaloukas (2) Trabzonspor (2) Tracy McGrady (2) Ufuk Sarıca (2) Utah Jazz (2) Web Sitesi (2) Zeljko Obradovic (2) Zoran Erceg (2) agent (2) arenas (2) efes (2) gilbert (2) kevin (2) pilsen (2) trade (2) ukrayna (2) washington (2) wizards (2) zero (2) Ömer Aşık (2) İsrail Ligi (2) 1988 Olimpiyat Oyunları (1) 2002 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası (1) 2011 NBA Draft (1) 2012/13 (1) AC Green (1) AJ Milano (1) Aaron Jackson (1) Adecco Kupası (1) Adriyatik Ligi (1) Agent 0 (1) Al Collins (1) Aleks Maric (1) Aleksei Vzdyhalkin (1) Alex Raskovic (1) Ali Karadeniz (1) Altın Madalya (1) Andre Smith (1) Angelico Biella (1) Anthony Tucker (1) Antonis Fotsis (1) Antwain Barbour (1) Aris (1) Arjantin (1) Arturo Ortega (1) Arvydas Sabonis (1) Asseco Prokom (1) Audi (1) Avellino (1) Aydın Örs (1) BC Nizhny Novgorod (1) Bandırma Kırmızı (1) Banvit (1) Baron Davis (1) Barış Özcan (1) Basketball Fight (1) Basketbol (1) Baskonia (1) Bekir Yarangüme (1) Ben Gordon (1) Benetton Treviso (1) Big Sofo (1) Birsel Vardarlı (1) Blake Griffin (1) Boniface Ndong (1) Bosna Hersek (1) Bostjan Nachbar (1) Boston Celtics (1) Bradley Buckman (1) Brandon Bowdry (1) Brandon Jennings (1) Brandon Knight (1) Brian Boddicker (1) Brian Scalabrine (1) Brooklyn Nets (1) Bruesa (1) Byron Scott (1) CB Valladolid (1) CJ Miles (1) CS Bologna (1) Caleb Green (1) Call of Duty (1) Can Altıntığ (1) Caner Ercan (1) Carlos Arroyo (1) Carlos Delfino (1) Carmelo Anthony (1) Celebrate Basketball (1) Charles Smith (1) Cherkasy Monkeys (1) Cheshire Jets (1) Chris Dogles-Roberts (1) Chris Wright (1) Chuck Eidson (1) Cibona Zagreb (1) Collective Bargaining Agreement (1) Corey Maggete (1) Damir Mrsic (1) Danilo Gallinari (1) Darius Lavrinovic (1) Darius Washington (1) Darko Milicic (1) Denver Nuggets (1) Derrick Rose (1) Derrick Williams (1) Doğuş Balbay (1) Drazen Delipagic (1) Dripling (1) Dusko Savanovic (1) Dwyane Wade (1) Edwin (1) Efes Pilsen (1) Efthymios Rentzias (1) Ender Arslan (1) Erazem Lorbek (1) Erbil Eroğlu (1) Ergin Ataman (1) Erhan Yetim (1) Esteban Batista (1) FIBA Kadınlar Euroleague (1) Fanatik Basket (1) Film Tavsiye (1) Florentino Perez (1) Forest Whitaker (1) Forma Numaraları (1) Fuenlabrada (1) Gilbert Arenas (1) Goran Dragic (1) Grant Hill (1) Göksenin Köksal (1) Görkem Sönmez (1) Hapoel Migdal Jerusalem (1) Hazırlık Maçı (1) Hurricane Season (1) Hürriyet (1) Igor Rakocevic (1) Jacob Pullen (1) James Worthy (1) Jan Vesely (1) Jason Richardson (1) Jason Thompson (1) Joakhim Noah (1) Joey Dorsey (1) Jonas Valanciunas (1) Jonas Valenciunas (1) Josip Sesar (1) Kaan Üner (1) Kalin Lucas (1) Karadağ (1) Kareem Abdul Jabbar (1) Kaspars Kambala (1) Kasırga Sezonu (1) Kenneth Faried (1) Kepez Belediye (1) Kevin Seraphin (1) Kinder Bologno (1) Kirk Penney (1) Kostas Sloukas (1) Ksistof Lavrinovic (1) Kyrie Irving (1) Köşe (1) La Palma (1) Lamar Odom (1) Lamont Barnes (1) Larry Ayuso (1) Lazaros Papadopoulos (1) Lebron James (1) Leon Radosevic (1) Lisanslar (1) Louis Amundson (1) Lucas Gordon (1) Lucentum Alicante (1) Luol Deng (1) Lynn Greer (1) Magic Johnson (1) Makedonya (1) Malik Hairston (1) Mantas (1) Mapooro Cantu (1) Marcin Gortat (1) Marco Belinelli (1) Marcus Brown (1) Marcus Camby (1) Marijonas (1) Marijonas Petravicius (1) Mario Kasun (1) Marko Banic (1) Marko Keselj (1) Marko Popovic (1) Marko Tomas (1) Marreese Speights (1) Martynas Andriuskevicius (1) Martynas Gecevicius (1) Matt Howard (1) Matt Nielsen (1) Mehmet Arslan (1) Memphis Grizzlies (1) Mia (1) Michael Ignerski (1) Mike Miller (1) Milan Macvan (1) Milwaukee Bucks (1) Mirza Begic (1) Modern Warfare 3 (1) Multimedya (1) NBA 2K12 (1) NBA 2K13 (1) NBA2K14 (1) NCAA (1) Nate Robinson (1) Nathan Jawai (1) Nevriye Yılmaz (1) Nick Calathes (1) Nihat İziç (1) Nikola Pekovic (1) Ntv (1) Ntvspor (1) Oktay Mahmudi (1) Oktay Mahmuti (1) Omar Cook (1) Oyak Renault (1) PAOK (1) Pablo Prigioni (1) Pat Riley (1) Patrick Beverly (1) Patrick Mills (1) Pau Ribas (1) Paul Davis (1) Penny Taylor (1) Pepsi Caserta (1) Pero Antic (1) Pertev Öngüner (1) Phil Jackson (1) Philedelphia 76ers (1) Playoff (1) Polonya (1) Pops Mensah-Bonsu (1) Porto Riko (1) Radford Highlanders (1) Rajan Rondo (1) Ratko Varda (1) Ray Wesson (1) Reha Öz (1) Resmi şarkı (1) Ricky Rubio (1) Rimantas Kaukenas (1) Robert Javtokas (1) Roger Grimau (1) Ron Artest (1) Ronny Turiaf (1) Rucker Park (1) Russell Westbrook (1) STB Le Havre (1) Saras (1) Sasha Vujacic (1) Schaffartzik (1) Selçuk Üniversitesi (1) Serbest atış (1) Sergei Ibaka (1) Sergio Llull (1) Shane Battier (1) Shaqpedia (1) Shaun Stonerook (1) Simone Pianigiani (1) Stan Van Gundy (1) Stanco Barac (1) Streetball (1) TKBL (1) TOP 10 (1) Tarbes (1) Tau Ceramica (1) Taysaun Prince (1) Tenerife (1) Tidor Pleiss (1) Tony Parker (1) Toplu İş Sözleşmesi (1) Tornike Shengelia (1) Trailer (1) Ty Lawson (1) Tyler Smith (1) Tyus Edney (1) U19 (1) USSR (1) Ulker Sports Arena (1) Uruguay (1) Usain Bolt (1) VTB (1) Valentin Pastal (1) Vanoli Cremona (1) Vergi oranları (1) Victor Claver (1) Video (1) Virtus Bologna (1) Vlademir Stimac (1) Vladimir Romanov (1) Vladimir Veremeenko (1) Vladimiros Jankovic (1) Von Wafer (1) Washington Wizards (1) Will Solomon (1) Xavier Henry (1) YİĞİTER ULUĞ (1) ZZ Leiden (1) asist (1) ban (1) basketball (1) bobcats (1) bostjan (1) budivelnyk (1) bulls (1) ceza (1) charles (1) charlotte (1) chicago (1) childress (1) crittenton (1) dallas (1) david (1) dudley (1) dwight (1) el-amin (1) espn (1) gerald (1) hinrich (1) howard (1) howarrd (1) jameer (1) javaris (1) josh (1) khalid (1) kings (1) kirk (1) magic (1) martin (1) match (1) mavericks (1) mavs (1) mohammed (1) nachbar (1) nakavt (1) nazr (1) nelson (1) noah (1) olympiakos (1) orlando (1) over (1) pana (1) pick and roll (1) preston (1) ramunas (1) sacremento (1) seraphin (1) shumpert (1) silah (1) siskauskas (1) smith (1) stern (1) suspencion (1) telekom (1) time (1) turk (1) uzatma (1) wallace (1) Çetin Yılmaz (1) Ülker Sports Arena (1) İngiltere (1) İsrail (1) İtalya (1) İzmir (1) İçerik (1)