Pages

Subscribe:

11 Kasım 2012

TBL 5. Hafta Pınar Karşıyaka 72 - Fenerbahçe Ülker 66

Fenerbahçe Ülker İtalya'da Cantu hezimeti sonrası bir zorlu deplasman maçına daha çıktı. Karşıyaka deplasmanın da açıkçası Cantu deplasmanı kadar zor bir deplasman olduğunu söylemek lazım. Maç seçseler de Karşıyaka taraftarı basketbol maçlarında her zaman etkili olmuştur. Maç öncesi Kemal Dinçer'in talimatıyla hazırlanan Karşıyaka'nın 100. yılını kutlayan mesajla çıktı Fenerbahçe sahaya. Büyük de alkış aldı.

Maça Barış - Sato - Bojan - İlkan - Andersen 5i ile başladı Fenerbahçe. Maçın ilk hücumları Bojan'ın pota altı zorlamaları ile başlasa da Karşıyaka savunması uzun süre geçit vermedi. Bu dönemde Karşıyaka'nın nokta şutörü Diebler 2lerken Fenerbahçe'de ise Andersen üstüne gelen Bora Hun Paçun'u tutamayarak kısa sürede 2ledi. Maçtaki ilk basketi ise 5 dakika geçtikten sonra Sato ile buldu Fenerbahçe.. Karşıyaka'nın alışılagelmiş hareketli savunması karşısında çok zorlandı takım. Maç boyunca da bir tane dahi pota altı hücumu yapamadan hep toplar son saniyede elde patlayarak hücum ettik. Savunma performansı için kötü diyemem ancak vasatı da geçemedik. Bütün bunlar bir araya gelince ilk periyot 20-10 gibi rezalet bir skorla tamamlandı.

İkinci periyotta ise Fenerbahçe biraz daha derli toplu görüntü sergiledi. Bu dönemde Oğuz Savaş ile pota altını kullanmaya başladı ve Ömer Onan içeri penetrelerle iyi geldi. Mike Batiste bu dönemde 4 numarada kullanıldı bence kesinlikle artık 5 numara kullanılması lazım ki kendisinin de bu durumdan memnun olduğunu sanmıyorum ancak konsantrasyonu üst düzeyde. Şutu girmiyor ancak oyuna hep katkı veriyor.  Fenerbahçe'de ise temel sorun hücum oldu ilk yarıda. Hiç organize olunamadı hep 24 saniye süresinin sonunda kullanıldı şutlar. Savunmada ise rebaund problemi zaten devam ediyor. Fenerbahçe ilk yarıda 4 hücum rebaundu alırken toplamda 12 hücum rebaundu verdi. İlk yarıda hücumda ise Ömer Onan takımı tek başına ayakta tuttu. Zaten onun gayretleri de olmasaydı durum daha kötü olurdu. İlk yarı bunca olumsuzluğa rağmen Karşıyaka'nın güzel hücum edememesi sebebiyle sadece 5 sayı farkla 32-27 tamamlandı. Kaptan Ömer Onan 9 sayı ile hücumu sırtladı takım olarak ise Fenerbahçe 2 Bremer'dan 1er de Oğuz ve Barış'tan olmak üzere sadece 4 asist yapabildi. Fenerbahçe 10 savunma rebaundu alırken ilk yarıda 12 hücum rebaundu verdi.. Rezalet gerçekten... Karşıyaka'nın en büyük hatası 16 3lük denemesi oldu.

İkinci yarıya ise hücum rebaundlarında ve pota altında etkili olarak Fenerbahçe hızlı başladı ve 32-32 beraberliği yakaladı.  Bu dönemde rotasyona gidildikçe Karşıyaka pota altını daha etkili kullandı ve 3. çeyreği de 48-43 önde kapattı.

Pianigiani'nin maç çeyrek sonu kurmayları ile toplantı yapıp maça sırtını dönmesi de ilginç bir ayrıntı oldu.

4. çeyrekte de istedikerini yapan Pınar Karşıyaka oldu. Son 6:24 kala farkı 57-47 ile 10 sayıya çıkardı. Bu dönemde Fenerbahçe'nin imdadına Emir'in basket faulü yetişti. Fenerbahçe maç boyunca pota altında bir organizasyon yapamadı. Bunda oyun kurucuların hazırlama beceriksizliğinin yanında oyuncuların da pozisyon almada pek mücadele vermemeleri önemli. Örneğin bir hücumda Oğuz'un üzerinden ısrarla oynamak istendi ancak sadece 4 saniye kala top Oğuz'un eline deyebildi.  Bremer'ın maç boyunca Oğuz'a yaptığı bir asist dışında hiçbir varlık gösteremediğini Barış'ın da çok etkisiz olduğunu söylemek lazım.

Fenerbahçe hakettiği bir yenilgi aldı. Emir'in bu takımın direksiyonunda oturma şansı yok. 1 maç iyi 5 maç kötü olan B planı olmayan sadece drippling yetenekleri ile sivrilmiş bir oyuncuya bu kadar destek verilmesi hatalı.

Pınar Karşıyaka'da ise reaksiyon takım olarak gösterildi. Maçın başından bu yana çok güzel oynadılar. Ufuk hoca da rotasyonu güzel kullandı. Evren, Caner, Aminu, Ümit hepsi çok iyi katkılar verdi. Fenerbahçe burada hata yapıyor Kaya İlkan Barış gibi oyuncular o an katkı vermese de maç içinde hep belli istikrar sergilerler. Bunlarda bu tarz maçlarda ısrar etmek gerekiyor. Emir'in saçma sapan turnikelerini, Bremer'ın boş adam dururken 2 kişinin arasına attığı pasları görmektense savunmada agresif rebaund kovalayan bir takımı görmek isterim. En önemlisi ise maça mutlaka Kaptan Ömer ile başlamak gerekiyor. Ömer Onan yıllardır maçlara hızlı giriş yapar. Hatta şutunu buldu mu ilk 5 dakikada 10 sayı bile yazar daha sonra yavaşlar.

Nitekim maçın sonunda bile karakter koyan tek oyuncu maalesef Ömer Onan'dı... Kaptan maçı 20 sayıyla tamamladı. Pınar Karşıyaka'da ise Aminu maçın yıldızı oldu. Neredeyse şut kaçırmadı Nijeryalı. Orta mesafeden soktu, hücum rebaundu aldı.. Maçı da bileğinin hakkıyla 72-66 Pınar Karşıyaka aldı.

Dixon'ın maç sonu görüntüleri ise süperdi))

8 Kasım 2012

EL 5. Hafta Mapooro Cantu 82 - Fenerbahçe Ülker 58

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon Cantu'ya karşı oynadığı 2 maçı da kazanmıştı. Üstelik bu maçlardan 2.si yani deplasman maçı TOP16'ya kalma yolunda son grup maçıydı. Bu maçı Fenerbahçe Ülker kazanmış ve grup lideri olarak TOP16'ya kalmıştı.

Bugünkü maça da Fenerbahçe Ülker hızlı başladı. 4-0 öne geçtikten sonra ise işler tamamen tersine döndü. Fenerbahçe Ülker bu sezonki resmi maçlarda en kötü ilk yarı performansını sergiledi. Arada oyun olarak çok fark olmasa da özgüven olarak büyük bir fark var. Fenerbahçe'de Bo McCalebb ilk yarıda bir 3lük isabeti dışında hiç sahada yoktu. Bremer ve Emir ise o şut kadar dahi katkı veremediler. Barış ise hiç süre alamadı.

Maçın ikinci yarısına da takım çok kötü başladık. Bu bölümde koç Bo'ya çok sabır gösterdi. Bo sahada gezindi. Fiziksel olarak iyi duruyordu aslında geriye koşması top sürmesi normal gözükse de vücut dili ciddi bir sorunun varlığını belli ediyor.

Fenerbahçe maçta sadece 3. periyodun sonunda biraz kıpırdandı. Bunda da barışın devreye girmesinin etkisi büyüktü. Maça 5 yabancı ile başlayan Pianigiani bu sefer 4 Türke dönünce (Ömer - Barış - İlkan ve Kaya) takımın savunma ve hücum performansı yükseldi. Barış'ın asistleri Ömer'in 2 3lüğü, Barış'ın potaya yüklenmesi, İlkan'ın basket faulü ve Kaya'nın ekstra savunma gayreti maçta ivmeyi kısa süreliğine bize verdi ancak bu yeterli olmadı.

Maçta özetle doğru hiçbir şey yapmadık. Barış ve Kaya'nın x faktörleri dışında olumlu konuşacak bir şey de yok açıkçası. Bu kadar mücadeleye rağmen 49-29'u gördükten sonra maçın bitimine 3:30 kala 74-54'ü gördük.

Emir + Bo + Bremer 3lüsünden 0 katkı aldığımız bir maçı kaybetmek normal. Maç kaybetme lüksümüz de var sonuçta deplasman mağlubiyeti olabilir. Ancak maç kaybederken Real Madrid'e kaybettiğimiz gibi kaybetmemiz lazım. Oyunu hiç bırakmadan oyunun temposu için sürekli saldırarak kendi oyunumuzu sahaya yansıtmamız lazım. Bu maçta bunları yapamadık. Basketbolda takım ruhunun oluşması için Türk takımlarında kadroda mutlaka Türk oyuncuların oynaması lazım. Pianigiani'nin şu ana kadar öğrenemediği durum bu.

Bremer - Sato - Bojan - Andersen - Batiste 5'i bizim EL için ideal 5'imiz olamaz. Mutlaka Ömer - İlkan - Barış kim formdaysa artık takım kimyası harmanla oluşturulmalı. Çabuk havlu attık maçta ve 24 sayılık bir farkla mağlup olduk. Bu tarz mağlubiuyetler eğer tüm sezonda sadece 1 kez olacaksa faydalıdır. Biz de öyle olmasını umuyoruz.

6 Kasım 2012

TBL 4. Hafta Fenerbahçe Ülker 83 - Beşiktaş 74

Euroleague'de ekstra performans ve enerji harcayan iki takımın mücadelesinin tempolu, güzel basketbola sahip ve akılcı hücumlarla dolu bir maç olarak geçeceğini açıkçası tahmin etmiyordum.  Nitekim iki takım da beni bu açıdan şaşırttı ve çok zevkli bir basketbol mücadelesi izlettiler tempo müthişti (fast break olarak demiyorum set tempoları) ve top hiçbir oyuncunun eline yapışmıyordu. Gerçekten dün gece doğru basketbol oynayan iki takım vardı sahada.

Maça Beşiktaş çok hızlı başladı daha Fenerbahçe cephesi ne olduğunu anlamadan Cristopher'dan 2 tane 3lük potamıza girmişti bile. Gözlerini takımda açan ilk isim kaptan Ömer Onan oldu ve biri basket faulden diğeri 3 sayılık isabetiyle bulduğu basketlerden sonra takımı ayağa kaldırdı. Maçın ilk devresi Beşiktaş kaçtı Fenerbahçe kovaladı şeklinde geçti. Bunun temel nedeni Beşiktaş'ın yüksek 3lük isabet yüzdesi ve akılcı oyunu ile Fenerbahçe'nin iç dış dengesini bir türlü kuramamış olması gösterilebilir.

Fenerbahçe adına dengeyi sağlayan ya da lehe bozan demek daha doğru olur oyuncu Emir Preldzic oldu. Emir'in oyuna girmesi ile ilk periyotta zaman zaman sıkışan oyun daha akıcı hale geldi. Emir özellikle 2. ve 3. periyotlarda Bojan Bogdanovic'i çok iyi besledi. Bojan da Emir'den aldığı her asisti sayı yaptı diyebiliriz. Zaten maçın en skorer oyuncusu oldu.

İkinci yarıda ise dengeyi değiştiren oyuncu David Andersen oldu. Onun oyuna girmesi ve 5 numarada süre alması Beşiktaş'ın da oyun planını bozdu. Hatta bir ara 4 numarada Emir 5 numarada Andersen oynadı. Pianigiani oyunu burada doğru analiz etti. Kunter de karşı hamleyle Markota'yı 5 numaraya çekip Cevher'i bir süre 4 numarada denedi. 4 numarada Emir'in karşısında fena durmadı Cevher iyi işler yaptı ancak David Andersen Euroleague MVP'si olduğu dönemlerden bir resital sundu. Önce farkın açılmasına engel oldu daha sonra tek başına Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı yakalayıp öne geçmesini sağladı. 3. Periyot ortasında skor 62-62 ye geldikten sonra Fenerbahçe savunmanın dozajını da artırdı. Beşiktaş'ın da hakkını fazlasıyla vermek lazım kısıtlı rotasyona rağmen iyi işler çıkarttılar. 62-62'den sonra skor 21 - 12 şeklinde tamamlandı ki zaten son periyot 15-10 şeklinde bitti. Son 15 dakika Beşiktaş sayı atmakta epey zorlandı. Bu dönemde Cristopher oyuna giremedi bunun sıkıntısını Beşiktaş çok yaşadı.

Fenerbahçe doğru yolda. Bo McCalebb olmadan sistemin oturmaya başlaması bence daha önemli ve daha güzel. Bremer katkı veriyor. Dün 5 asist yaptı. Emir ve Bojan daha istikrarlı gibi papatya falı gibi olmamaları lazım. Emir 7 asist 12 sayı, Bojan 18 sayı ile oynadı. Farkın açılmamasını sağlayan iki önemli oyuncu oldular. Andersen form tutuyor 17 sayı ve sorumluluk alması çok önemli. Özellikle EL maçlarında çok ihtiyaç olacak ona.

Şu anda beğenmediğim daha iyi olmasını beklediğim 3 oyuncu var. Bunlardan ilki Sato, bu senenin en önemli transferi gözüyle bakıyorum ancak daha adapte olamadı takıma. Diğeri Batiste.. Onun yaşı ve tecrübesi göz önüne alınarak idare ettiğini biliyorum daha iyi olacaktır. Son olarak da Barış Ermiş'i örnek gösterebilirim. Barış temposunu artırmak ve kendi oyununu oynamak zorunda. Geçen sene Engin bu hataya sık sık düşüyordu. Sürekli gözleri koçta ne yapıyorum ben doğru mu yanlış mı diye bakıyor. Kendi oyununu oynasa daha iyi olacaktır.

Savunmamız dün Beşiktaş'ı 15 top kaybına zorladı çok önemli bir istatistik bu da. Son olarak serbest atışlardaki düşük oranımızın altını çizeyim.

Takım iç dış dengesi sağlandıkça daha iyi olacaktır. Dün en önemli oyuncumuz olmadan kazanmasını bildik. Bu da takımın sisteminin oturmasında bize çok fayda sağlayacaktır. Bo McCalebb olmasa bile şampiyon olabiliriz bu mesaj verildi dün gece. Sisteme alıştıkça ihtiyarlar form tuttukça daha iyi olunacaktır.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Fenerbahçe Ülker (74) Köşeyazıları (70) nba (66) Fenerbahçe (62) Euroleague (55) TBL (50) Emir Preldzic (23) Anadolu Efes (20) Transfer (19) Bojan Bogdanovic (17) ACB (15) Avrupa (15) EuroBasket2011 (14) James Gist (14) Türkiye (14) Ömer Onan (14) Oğuz Savaş (12) Pınar Karşıyaka (12) Roko Ukic (12) lokavt (12) Diğer (10) Barcelona (9) Beşiktaş (9) CSKA Moskova (9) Türk Telekom (9) Bo McCalebb (8) Caja Laboral (8) Curtis Jerrells (8) Maccabi Tel Aviv (8) Olympiacos (8) Real Madrid (8) Andrei Kirilenko (7) Beşiktaş Milangaz (7) Eurochallenge (7) Gasper Vidmar (7) Hidayet Türkoğlu (7) LA Lakers (7) Mike Batiste (7) Montepaschi Siena (7) Panathinaikos (7) Euro 2011 (6) Fransa (6) Galatasaray Medical Park (6) Mirsad Türkcan (6) Neven Spahija (6) Romain Sato (6) Unicaja Malaga (6) Union Olimpija (6) Bennet Cantu (5) Can Maxim Mutaf (5) David Andersen (5) Engin Atsür (5) Ersan İlyasova (5) Gianluca Basile (5) Kaya Peker (5) Luka Zoric (5) Marcelinho Huertas (5) Mersin BŞB (5) New York Knicks (5) Shaquille O'neal (5) Sırbistan (5) TNT (5) Almanya (4) Antalya Büyükşehir Belediye (4) Bilbao Basket (4) Derron Williams (4) Dwight Howard (4) Jordan Farmar (4) Kevin Durant (4) Litvanya (4) Mehmet Okur (4) New Jersey Nets (4) Oklahoma City Thunder (4) Olin Edirne (4) Shaq (4) Shaqtin' A Fool (4) TOFAŞ (4) Thabo Sefolosha (4) Valencia (4) Vassilis Spanoulis (4) Yunanistan (4) Zalgiris Kaunas (4) İlkan Karaman (4) İspanya (4) A Milli Basketbol Takımı (3) A1 (3) Aliağa Petkim (3) Bandırma Banvit (3) Barış Ermiş (3) Belgacom Spirou (3) CBA (3) CP3 (3) D'or Fischer (3) Erdemir (3) Furkan Aldemir (3) Jeremy Pargo (3) KK Zagreb (3) Kobe Bryant (3) Maccabi Haifa (3) Marc Gasol (3) Miami Heat (3) Milos Teodosic (3) Minnesota Timberwolves (3) Mirza Teletovic (3) Nemenja Bjelica (3) New Orleans Hornets (3) Orhun Ene (3) Orlando Magic (3) Portland Trail Blazers (3) San Antonio Spurs (3) Serie A (3) Spor Toto World Cup 10 (3) TB2L (3) Tiago Splitter (3) Unics Kazan (3) Vlado Ilievski (3) 2013/14 (2) Alexey Shved (2) Allstar (2) Andrew Bynum (2) Antbirlik Antalya (2) BC Khimki (2) Berkay Candan (2) Birkan Batuk (2) Bornova Belediye (2) Brose Baskets (2) Chicago Bulls (2) Chris Paul (2) Dallas Mavericks (2) Damir Mulaomerovic (2) Dimitrios Diamantidis (2) Dirk Nowitzki (2) EA Milano (2) Elias Zouros (2) Emir Predzic (2) Enes Kanter (2) Erman Kunter (2) Etha Engomi (2) EuroBasket2013 (2) FIBA (2) Galatasaray (2) Georgios Printezis (2) Gerald Fitch Joel Freeland (2) Hacettepe Üniversitesi (2) Hakan Demir (2) Hakan Demirel (2) Henry Domercant (2) Houston Rockets (2) Hırvatistan (2) Ioannis Bourousis (2) Jaycee Carrol (2) Jovo Stanojevic (2) Kenan Sipahi (2) Kyle Hines (2) Lietuvos Rytas (2) Linas Kleiza (2) Manu Ginobili (2) Marcelus Kemp (2) Marcus Slaughter (2) Mire Chatman (2) Mustafa Abi (2) Nenad Krstic (2) Nicolas Batum (2) Omri Casspi (2) Partizan (2) Pau Gasol (2) Phoenix Suns (2) Rudy Fernandez (2) Rusya (2) SLUC Nancy (2) Sacremento Kings (2) Salary Cap (2) Sean May (2) Semih Erden (2) Serge Ibaka (2) Sinan Güler (2) Slovenya (2) Sofocles Schortsianitis (2) Soft Cap (2) Sonny Weems (2) TED Ankara Kolejliler (2) Terrence Kinsey (2) Theodoros Papaloukas (2) Trabzonspor (2) Tracy McGrady (2) Ufuk Sarıca (2) Utah Jazz (2) Web Sitesi (2) Zeljko Obradovic (2) Zoran Erceg (2) agent (2) arenas (2) efes (2) gilbert (2) kevin (2) pilsen (2) trade (2) ukrayna (2) washington (2) wizards (2) zero (2) Ömer Aşık (2) İsrail Ligi (2) 1988 Olimpiyat Oyunları (1) 2002 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası (1) 2011 NBA Draft (1) 2012/13 (1) AC Green (1) AJ Milano (1) Aaron Jackson (1) Adecco Kupası (1) Adriyatik Ligi (1) Agent 0 (1) Al Collins (1) Aleks Maric (1) Aleksei Vzdyhalkin (1) Alex Raskovic (1) Ali Karadeniz (1) Altın Madalya (1) Andre Smith (1) Angelico Biella (1) Anthony Tucker (1) Antonis Fotsis (1) Antwain Barbour (1) Aris (1) Arjantin (1) Arturo Ortega (1) Arvydas Sabonis (1) Asseco Prokom (1) Audi (1) Avellino (1) Aydın Örs (1) BC Nizhny Novgorod (1) Bandırma Kırmızı (1) Banvit (1) Baron Davis (1) Barış Özcan (1) Basketball Fight (1) Basketbol (1) Baskonia (1) Bekir Yarangüme (1) Ben Gordon (1) Benetton Treviso (1) Big Sofo (1) Birsel Vardarlı (1) Blake Griffin (1) Boniface Ndong (1) Bosna Hersek (1) Bostjan Nachbar (1) Boston Celtics (1) Bradley Buckman (1) Brandon Bowdry (1) Brandon Jennings (1) Brandon Knight (1) Brian Boddicker (1) Brian Scalabrine (1) Brooklyn Nets (1) Bruesa (1) Byron Scott (1) CB Valladolid (1) CJ Miles (1) CS Bologna (1) Caleb Green (1) Call of Duty (1) Can Altıntığ (1) Caner Ercan (1) Carlos Arroyo (1) Carlos Delfino (1) Carmelo Anthony (1) Celebrate Basketball (1) Charles Smith (1) Cherkasy Monkeys (1) Cheshire Jets (1) Chris Dogles-Roberts (1) Chris Wright (1) Chuck Eidson (1) Cibona Zagreb (1) Collective Bargaining Agreement (1) Corey Maggete (1) Damir Mrsic (1) Danilo Gallinari (1) Darius Lavrinovic (1) Darius Washington (1) Darko Milicic (1) Denver Nuggets (1) Derrick Rose (1) Derrick Williams (1) Doğuş Balbay (1) Drazen Delipagic (1) Dripling (1) Dusko Savanovic (1) Dwyane Wade (1) Edwin (1) Efes Pilsen (1) Efthymios Rentzias (1) Ender Arslan (1) Erazem Lorbek (1) Erbil Eroğlu (1) Ergin Ataman (1) Erhan Yetim (1) Esteban Batista (1) FIBA Kadınlar Euroleague (1) Fanatik Basket (1) Film Tavsiye (1) Florentino Perez (1) Forest Whitaker (1) Forma Numaraları (1) Fuenlabrada (1) Gilbert Arenas (1) Goran Dragic (1) Grant Hill (1) Göksenin Köksal (1) Görkem Sönmez (1) Hapoel Migdal Jerusalem (1) Hazırlık Maçı (1) Hurricane Season (1) Hürriyet (1) Igor Rakocevic (1) Jacob Pullen (1) James Worthy (1) Jan Vesely (1) Jason Richardson (1) Jason Thompson (1) Joakhim Noah (1) Joey Dorsey (1) Jonas Valanciunas (1) Jonas Valenciunas (1) Josip Sesar (1) Kaan Üner (1) Kalin Lucas (1) Karadağ (1) Kareem Abdul Jabbar (1) Kaspars Kambala (1) Kasırga Sezonu (1) Kenneth Faried (1) Kepez Belediye (1) Kevin Seraphin (1) Kinder Bologno (1) Kirk Penney (1) Kostas Sloukas (1) Ksistof Lavrinovic (1) Kyrie Irving (1) Köşe (1) La Palma (1) Lamar Odom (1) Lamont Barnes (1) Larry Ayuso (1) Lazaros Papadopoulos (1) Lebron James (1) Leon Radosevic (1) Lisanslar (1) Louis Amundson (1) Lucas Gordon (1) Lucentum Alicante (1) Luol Deng (1) Lynn Greer (1) Magic Johnson (1) Makedonya (1) Malik Hairston (1) Mantas (1) Mapooro Cantu (1) Marcin Gortat (1) Marco Belinelli (1) Marcus Brown (1) Marcus Camby (1) Marijonas (1) Marijonas Petravicius (1) Mario Kasun (1) Marko Banic (1) Marko Keselj (1) Marko Popovic (1) Marko Tomas (1) Marreese Speights (1) Martynas Andriuskevicius (1) Martynas Gecevicius (1) Matt Howard (1) Matt Nielsen (1) Mehmet Arslan (1) Memphis Grizzlies (1) Mia (1) Michael Ignerski (1) Mike Miller (1) Milan Macvan (1) Milwaukee Bucks (1) Mirza Begic (1) Modern Warfare 3 (1) Multimedya (1) NBA 2K12 (1) NBA 2K13 (1) NBA2K14 (1) NCAA (1) Nate Robinson (1) Nathan Jawai (1) Nevriye Yılmaz (1) Nick Calathes (1) Nihat İziç (1) Nikola Pekovic (1) Ntv (1) Ntvspor (1) Oktay Mahmudi (1) Oktay Mahmuti (1) Omar Cook (1) Oyak Renault (1) PAOK (1) Pablo Prigioni (1) Pat Riley (1) Patrick Beverly (1) Patrick Mills (1) Pau Ribas (1) Paul Davis (1) Penny Taylor (1) Pepsi Caserta (1) Pero Antic (1) Pertev Öngüner (1) Phil Jackson (1) Philedelphia 76ers (1) Playoff (1) Polonya (1) Pops Mensah-Bonsu (1) Porto Riko (1) Radford Highlanders (1) Rajan Rondo (1) Ratko Varda (1) Ray Wesson (1) Reha Öz (1) Resmi şarkı (1) Ricky Rubio (1) Rimantas Kaukenas (1) Robert Javtokas (1) Roger Grimau (1) Ron Artest (1) Ronny Turiaf (1) Rucker Park (1) Russell Westbrook (1) STB Le Havre (1) Saras (1) Sasha Vujacic (1) Schaffartzik (1) Selçuk Üniversitesi (1) Serbest atış (1) Sergei Ibaka (1) Sergio Llull (1) Shane Battier (1) Shaqpedia (1) Shaun Stonerook (1) Simone Pianigiani (1) Stan Van Gundy (1) Stanco Barac (1) Streetball (1) TKBL (1) TOP 10 (1) Tarbes (1) Tau Ceramica (1) Taysaun Prince (1) Tenerife (1) Tidor Pleiss (1) Tony Parker (1) Toplu İş Sözleşmesi (1) Tornike Shengelia (1) Trailer (1) Ty Lawson (1) Tyler Smith (1) Tyus Edney (1) U19 (1) USSR (1) Ulker Sports Arena (1) Uruguay (1) Usain Bolt (1) VTB (1) Valentin Pastal (1) Vanoli Cremona (1) Vergi oranları (1) Victor Claver (1) Video (1) Virtus Bologna (1) Vlademir Stimac (1) Vladimir Romanov (1) Vladimir Veremeenko (1) Vladimiros Jankovic (1) Von Wafer (1) Washington Wizards (1) Will Solomon (1) Xavier Henry (1) YİĞİTER ULUĞ (1) ZZ Leiden (1) asist (1) ban (1) basketball (1) bobcats (1) bostjan (1) budivelnyk (1) bulls (1) ceza (1) charles (1) charlotte (1) chicago (1) childress (1) crittenton (1) dallas (1) david (1) dudley (1) dwight (1) el-amin (1) espn (1) gerald (1) hinrich (1) howard (1) howarrd (1) jameer (1) javaris (1) josh (1) khalid (1) kings (1) kirk (1) magic (1) martin (1) match (1) mavericks (1) mavs (1) mohammed (1) nachbar (1) nakavt (1) nazr (1) nelson (1) noah (1) olympiakos (1) orlando (1) over (1) pana (1) pick and roll (1) preston (1) ramunas (1) sacremento (1) seraphin (1) shumpert (1) silah (1) siskauskas (1) smith (1) stern (1) suspencion (1) telekom (1) time (1) turk (1) uzatma (1) wallace (1) Çetin Yılmaz (1) Ülker Sports Arena (1) İngiltere (1) İsrail (1) İtalya (1) İzmir (1) İçerik (1)